Tarife Traducere

Pentru serviciile de traducere vă propunem 3 pachete diferite, în funcție de scopul traducerii.

PACHET STANDARD
Project Manager dedicat
Traducător specializat
Proofreading
PACHET PLUS
PLUS
Project Manager dedicat
Traducător specializat
Revizie realizată de un traducător specializat
PACHET EXPERT
EXPERT
Project Manager dedicat
Traducător specializat
Întocmire glosar termeni de specialitate
Revizie realizată de traducător expert

Pachetul standard cuprinde: project manager dedicat pe toată durata proiectului, traducere realizată de traducători profesioniști calificați, cu o experiență de cel puțin cinci ani în domeniile lor de specialitate, proofreading realizat de o a doua personă. Recomandăm pachetul standard pentru situațiile în care textul are un rol informativ – ideal pentru utilizarea în interiorul companiei.

Pachetul plus cuprinde: project manager dedicat pe toată durata proiectului, traducere realizată de traducători profesioniști calificați, cu o experiență de cel puțin cinci ani în domeniul lor de specialitate, revizie realizată de un al doilea traducător pentru a asigura un nivel înalt de calitate. Recomandăm pachetul plus pentru situațiile în care este necesar un nivel de acuratețe ridicat – ideal pentru traducerea documentelor oficiale, sau a documentelor destinate unui public larg, extern companiei.

Pachetul expert cuprinde: project manager dedicat pe toată durata proiectului, traducere realizată de traducători profesioniști calificați, cu o experiență de cel puțin cinci ani în domeniul lor de specialitate, întocmirea unui glosar de termeni, revizie realizată de un al doilea traducător, traducător specializat în domeniul textului, pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate. Pachetul expert este ideal pentru publicații online sau tipărite sau traduceri din domeniul medical.