Planificați să organizați un eveniment cu participanți care vorbesc diferite limbi?

În acest caz, veți avea nevoie de interpreți profesioniști și de echipamente speciale.

Cu toate că este asemănătoare cu traducerea, prin faptul că ambele se ocupă de transpunerea unui mesaj din limba sursă într-o limbă țintă, interpretarea este mai complexă. Anii de pregătire și experiența sunt elemente importante pentru asigurarea unor servicii de calitate.

Managerii noștri de proiect vor identifica cei mai potriviți interpreți, cele mai bune soluții tehnice și vă vor sta la dispoziție pe toată durata proiectul.

Interpretariat Consecutiv sau Simultan

Interpretariat
CONSECUTIV

Am format cu atenție o echipă de interpreți cu experiență vastă în diverse domenii, capabili să lucreze sub presiune și care au abilitățile necesare pentru a interpreta corect mesajele. Aveți programată negocierea unui contract cu un partener străin sau o vizită de lucru la sediul unui furnizor? Trimiteți-ne mai multe detalii și vom găsi cel mai potrivit interpret pentru dumneavoastră. Ori de câte ori este nevoie putem furniza interpreți autorizați de Ministerul Justiției, adesea necesari pentru proceduri judiciare.

Interpretariat
SIMULTAN

Pentru că suntem pe deplin conștienți de relevanța și impactul serviciilor de interpretariat furnizate în cadrul conferințelor, de faptul că de calitatea acestora depinde succesul și transparența diferitelor întâlniri, am alcătuit o echipă de interpreți care dispun de toate abilitățile necesare pentru a vă oferi servicii de interpretariat la cel mai înalt nivel. Atunci când este necesar, vă putem pune la dispoziție echipament specializat (instalație sonorizare, cabine pentru traducere simultană, microfoane, receptori). Vă rugăm să ne trimiteți informațiile legate de evenimentul pe care îl planificați prin intermediul formularului de mai jos.
Interpretariat Consecutiv sau Simultan

LĂSAȚI-NE UN MESAJ

    Am citit și înțeles informațiile legate de protecția datelor cu caracter personal. Consimt la prelucrarea datelor mele cu caracter personal.