EXPERTLINGUA

Calitate. Responsabilitate. Încredere.

1

Lucrăm cu traducători specializați

Un traducător profesionist este un excelent comunicator care alege cele mai potrivite cuvinte pentru a transmite ideea inițială luând în considerare particularitățile culturale și sociolingvistice specifice în limba țintă. De asemenea, un traducător profesionist trebuie să fie capabil să demonstreze că are excelente abilități de cercetare, analiză și sinteză, calități editoriale și stilistice, precum și capacitatatea de a se concentra asupra detaliilor. Traducătorii noştri combină toate aceste abilități cu o experiență în domeniul traducerilor de minimum 5 ani și cu specializarea în diferite domenii. Ne formăm echipe specializate cu mare grijă, folosind criterii de selecție stricte. Lucrând cu traducători specializați în domeniul dumneavoastră de activitate vă garantăm cel mai înalt nivel de calitate.

Expertlingua lucrăm cu traducători specializați

2

Folosim cea mai nouă tehnologie

Folosim cea mai nouă tehnologie din domeniu, așadar puteţi avea siguranța că proiectul dumneavoastră va fi finalizat la timp, în bugetul stabilit și cu rezultate optime. Pentru că dorim să vă oferim un serviciu rapid și eficient folosim instrumente de traducere asistată de calculator (CAT Tools), de gestionare a terminologiei şi proceduri de asigurare a calității (LQA). Toate acestea accelerează procesul de traducere, garantează consecvența terminologică și cea mai bună calitate.

Expertlingua folosim cea mai noua tehnologie din domeniu

3

Comunicăm excelent

O comunicare excelentă reprezintă elementul central în administrarea eficientă a unui proiect de traduceri. Înțelegerea cerințelor proiectului, conturarea unui grafic de lucru și coordonarea resurselor în așa fel încât rezultatul obținut să fie optim sunt elemente foarte importante. Managerii noștri de proiect experimentați  vă stau la dispoziție pe toată durata proiectului, găsesc rapid soluții pentru cele mai complexe situații asigurându-se că proiectul dumneavoastră este gata la timp, respectă indicatorii de calitate și bugetul stabilit. Acesta este unul dintre ingredientele rețetei noastre pentru relațiile de lungă durată pe care le avem cu clienții noștri.

Expertlingua comunicăm excelent

4

Ne respectăm întotdeauna termenele

Știm cât este de importantă respectarea termenelor. De aceea, promisiunile pe care le facem sunt întotdeauna respectate. Atunci când este nevoie, nu ezităm să începem lucrul foarte devreme și să terminăm seara târziu.

Ne respectăm întotdeauna termenele