EXPERTLINGUA

Calitate. Responsabilitate. Încredere.

1

Lucrăm cu traducători specializați

Traducătorii noştri combină competențe lingvistice dovedite, cu o experiență în domeniul traducerilor de minimum 5 ani și cu specializarea în diferite domenii. Ne formăm echipe specializate cu mare grijă, folosind criterii de selecție stricte. Lucrând cu traducători specializați în domeniul dumneavoastră de activitate vă garantăm cel mai înalt nivel de calitate.

Expertlingua lucrăm cu traducători specializați

2

Folosim cea mai nouă tehnologie

Folosim cea mai nouă tehnologie din domeniu, așadar puteţi avea siguranța că proiectul dumneavoastră va fi finalizat la timp, în bugetul stabilit și cu rezultate optime. Pentru că dorim să vă oferim un serviciu rapid și eficient folosim instrumente de traducere asistată de calculator (CAT Tool), de gestionare a terminologiei şi proceduri de asigurare a calității (LQA). Toate acestea accelerează procesul de traducere, garantează consecvența terminologică și cea mai bună calitate.

Expertlingua folosim cea mai noua tehnologie din domeniu

3

Comunicăm excelent

Suntem comunicativi și dornici să rezolvăm orice situație, oferind astfel cea mai eficientă comunicare clienților noștri. Cu ajutorul expertului nostru care vă sfătuiește și vă îndrumă la fiecare pas, problemele sunt înlocuite rapid de soluții. Suntem mândri să le oferim clienților noștri servicii excelente și să dezvoltăm relații de lungă durată.

Expertlingua comunicăm excelent

4

Ne respectăm întotdeauna termenele

Știm cât este de importantă respectarea termenelor. De aceea, promisiunile pe care le facem sunt întotdeauna respectate. Atunci când este nevoie, nu ezităm să începem lucrul foarte devreme și să terminăm seara târziu.

Ne respectăm întotdeauna termenele