Traducere Marketing

Traducere Marketing

Descrierile de produse, postările pe platformele de social media și campaniile de promovare trebuie să vândă, să convingă și să câștige publicul țintă. Singura modalitate de a furniza rezultate de înaltă calitate este înțelegerea profundă a publicului țintă. Mesajul și brandul pe care le promovați se pot pierde ușor prin traducere dacă localizarea conținutului nu se face corect. Încredințați-ne textele dumneavoastră de marketing și vă asigurăm că traducerile acestora vor avea impactul pe care vi-l doriți.

Traducere Resurse Umane

Traducere Resurse Umane

Dacă aveți nevoie de traducerea politicii de HSSE, a politicii de confidențialitate, de traducerea fișelor de post, a contractelor de muncă sau a unui program de dezvoltare a personalului, noi putem face acest lucru pentru dumneavoastră.  Vă invităm să discutăm mai multe despre modul în care ne putem adapta serviciile la nevoile de traducere ale departamentului dumneavoastră de resurse umane.

Traducere Financiara

Traducere Financiară

Cele mai importante tehnici de traducere a textelor financiare au la bază cunoștințele în domeniu, atenția la detalii și capacitatea de a fi organizat. Putem furniza traduceri financiare de înaltă calitate și exacte pentru orice tip de documente financiare, inclusiv rapoarte financiare, bilanțuri, balanțe și rapoarte anuale, analize de piață, declarații bancare, dosare de prețuri de transfer.

Traducere Tehnică

Traducere Tehnică

Traducerea documentelor tehnice (manuale de utilizare, instrucțiuni de folosire, brevete, rapoarte, fișe tehnice etc.) este crucială în zilele noastre pentru companii, în special pentru cele care încearcă să pătrundă pe piața internațională. Acestea necesită competențe lingvistice și profesionale pe care care echipa noastră de traducători le are.

Traducere Juridica

Traducere Juridică

Dintre toate tipurile de traduceri, cea juridică este poate cea mai solicitantă. Traducerea actelor juridice este o sarcină foarte specializată și, ca urmare, necesită un traducător ce deține cunoștințe ample despre sistemele juridice sursă și țintă. Fie că este vorba despre contracte comerciale, acte constitutive, contracte de leasing sau despre documente de instanță, declarații, opinii juridice, traducătorii noștri dețin competențele necesare pentru a transfera conținutul dintr-o limbă în alta într-un mod corect și exact.

Traducere Medicală

Traducere Medicală

În cazul traducerilor medicale și farmaceutice, precizia traducerii și cunoștințele în domeniu sunt esențiale. Erorile și inexactitățile trebuie evitate cu orice preț. Cea mai mică eroare în traducerea documentelor, a instrucțiunilor dispozitivului medical, a informațiilor din rezumatul caracteristicilor produsului, a documentației software medicală și nu numai, poate avea implicații grave. Expertlingua oferă servicii de traducere medicală excelente, având o rețea vastă de traducători profesioniști specializați în domeniul medical.